Tisztelt Érdeklődők! Kedves Barátaink!

Ezzel a kiadvánnyal szeretnénk rövid, átfogó képet adni az ország egyik legjobb gimnáziumáról, a több mint 300 éves Lovassy László Gimnáziumról, valamint részletesen beszámolni az iskola legfiatalabb képzési formájáról, a 20 éves német nemzetiségi tagozatról.

Szeretnénk megmutatni egy szeletet az általunk fontosnak tartott értékekről, arról, hogyan kívánjuk ezeket közvetíteni a mai diákság számára.

Azt remélem, hogy a sok képpel illusztrált anyag képes megmutatni azt az együttműködésen alapuló jó hangulatot, ami a Lovassy László Gimnáziumban jellemzi a diákok, pedagógusok, szülők közötti viszonyt.

Köszönöm az elkészítésben közreműködő kollégák, szülők, diákok segítségét. „Forgassák” a kiadványt, ha felkeltette érdeklődésüket iskolánk iránt, látogassanak el rendezvényeinkre, vagy ismerkedjenek mindennapjainkkal virtuálisan a www.lovassy.hu címen.

Veszprém, 2013. május

Schultz Zoltán
igazgató

A DVD-t összeállította, szerkesztette: Eich Mária, Kovács Károly, Pálffy Zoltán, Schindler László és Schultz Zoltán.

Együttműködő diákok: Csató Eszter, Csótai Kitti, Erdősi Xavér, Freund Anna, Gál Fruzsina, Király Anna és Orosz Réka.

Együttműködő szülők: dr. Füléné Pió Gabriella, Holubné Szita Zsuzsanna, Horváth Katalin, Schleicher Dóra, Stark Péterné Zöldvári Ildikó és Volf Katalin.

Német nyelvre fordította: Eich Mária és Schindler László.

Angol nyelvre fordította: Holubné Szita Zsuzsanna és Korbacsics Ildikó.

Kérjük, válasszon a baloldali menüpontok közül!